Boekhouding

pexels-olia-danilevich-5466820

Subtitel

Boekhouding

Boekhouden wordt vaak verward met belastingaangifte. Voor de belastingaangifte geldt de belastingwetgeving, voor boekhouden zijn er de boekhoudregels. Boekhouden is niet meer dan alle getallen bij elkaar op te tellen of af te trekken, het totaal van de bedrijfsbezittingen en de schulden is uiteindelijk 0. Het enige wat het moeilijke is van boekhouden is om alle kosten, resultaten (winst en verlies) zodanig te verzorgen dat het eindresultaat kloppend is.

Subtitel

Boekhouding

Voor ZZP’ers is een boekhouding, voor de belasting, niet echt nodig, maar voor jezelf als ZZP’er geeft het inzicht in je bedrijfsresultaten, zodat je hierop kunt focussen en anticiperen en zien of jij je je doelstellingen kan halen. Ook als je een geldlening nodig hebt kan een goede boekhouding je hierbij helpen. De boekhouder kan je bedrijf laten groeien.

pexels-pixabay-53621
pexels-olia-danilevich-5466820

Subtitel

Boekhouding

Een boekhouding voer je regelmatig uit, zodat je niet verstrikt raakt in een wirwar van bonnetjes en facturen. Meestal is het wekelijks bijhouden van je kosten en baten al voldoende en tenminste één keer per maand een boekhouding, laten, uitvoeren de best mogelijke oplossing voor je bedrijf.

Wimmies gaat graag met je in gesprek om je boekhouding betaalbaar te houden en inzicht te houden op je bedrijf, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk voor je is en dat is ondernemen.

Twijfel je nog?

Neem contact op

Twijfel je over je contract of dat je bepaalde werkzaamheden doet die niet mogen. Denk je dat je in het recht staat tegenover je werkgever?